Domayne les Rues

 

 

Welkom op Domayne les Rues

In het binnenland van Frankrijk vindt u de prachtige streek de Corrèze. Hier, in het zuiden van dit departement op de grens van de Lot en de Dordogne staat ons karakteristieke herenhuis, ooit een ‘maison de hobereau’, huis van een landjonker. Het dateert uit de 17de eeuw en staat op een terrein van 3 hectare. Het huis kijkt uit over het dorpje Saint Bonnet la Rivière (±350 inw.) en ligt aan de rand ervan. Het ligt in de regio Limousin. De Fransen noemen deze streek ook wel het groene hart van Frankrijk, een streek met veel natuurschoon. In de Corrèze vindt u geen grote steden en enorme paleizen, het leven is hier veel simpeler en dat is ook de kracht van deze streek. De natuur en rust spreken voor zich. Het is een fijne plek waar we ons helemaal thuisvoelen en waar we u graag ontvangen.

 

 

 

In de tuin, onder de oude prachtige eik, rondom het huis en het zwembad vindt u tal van sfeervolle hoekjes waar u kunt wegdromen in een ligstoel of  hangmat.
Rondom het zwembad en de zonneweide is een omheining ter bescherming van de kleintjes.

 

 

Op een bankje boven aan de wei kunt u genieten van het uitzicht. Onze golden retreiver Loubas en poes Panter lopen soms een stukje met u mee over het terrein of naar het bos achter ons huis.
Huis en terrein bieden een fijne plek voor een ongedwongen verblijf van kortere of langere duur.