Welkom Chambres d'hôtes Table d'hôtes Omgeving & Activiteiten Prijzen Workshops Contact & Route
         
 

Workshop Fotografie

Data: in overleg
Minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

 
 

De Cursus

In deze workshop behandelen we de techniek van de camera zoals diafragma, sluitertijd en witbalans. Vervolgens gaan we in op de inhoud van de foto en kijken we o.a. naar compositie, contrast, diepte etc. Aan de hand van thema's zoals landschaps-, portret-, close-up- en nachtfotografie gaan we op pad op eigen terrein en in de omgeving. Ook zullen we binnen met studiolampen werken.

Elke dag behandelen we theorie die we direct in de praktijk kunnen oefenen. Verder bekijken en bespreken we elke dag elkaars werk via de beamer.

 

 
 

---

---

De Docent

De workshops worden gegeven door Anoek Bleumer.
Zij is in 2004 afgestudeerd als fotografisch vormgever aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien werkt zij als freelance fotografe voor verschillende opdrachtgevers o.a. voor tijdschriften zoals Filosofiemagazine en Netwerk. Anoeks voorkeur gaat uit naar documentaire- en portretfotografie, werk van haar is te zien op www.anoekbleumer.nl Ook geeft ze workshops en lessen fotografie in verschillende opleidingscentra en het Huis voor de Kunsten 'De Lindenberg' in Nijmegen. Verder werkt ze op freelancebasis als fotoredacteur voor NRC Handelsblad en NRC Next.

 
 

Mee te nemen door cursist:
- digitale camera (spiegelreflex of compact)
- kabeltje om foto's op computer over te zetten
- evt. statief (groot of klein)

Voor de dagindeling zie algemene informatie: klik hier

Opgeven kan via het deelnameformulier: nu downloaden!
Het is een worddocument, dit kun je invullen en vervolgens mailen naar: info@domaynelesrues.nl
Op dit formulier staan ook de voorwaarden.

 
  workshops cursus cursussen fotografie fotograferen landschapsfotografie frankrijk fotovakantie digitaal digitale camera nachtfotografie fotografeer csamateurfotografie ops foto cursus leren portretfotografie landschapsfotografie workshop  
nederlands deutsch english espanol français